zondag 7 april 2024

ON A1 heeft geen kind aan katerig Luctor A1

Kort nieuws - Het was de bedoeling om een mooi uitvoerig verslag te schrijven over de derby ON A1 - Luctor A1 van gisteren, maar de wedstrijd die ons werd voorgeschoteld stelde hevig teleur. Dat was volledig te wijten aan Luctor A1 dat speelde als een stel oude wijven (m/v). De reden voor de wanprestatie laat zich raden. Een handvol sterkhouders uit het team had de avond tevoren met Luctor 1 de bloemetjes buiten gezet in Enschede en daarna bij thuiskomst op het Amaliaplein. 's Avonds een kerel, 's ochtends een kerel ging helaas niet op voor de feestvierders wat resulteerde in de slechtste wedstrijd van het seizoen 23/24. Coach Chris zag het allemaal met lede ogen aan en kon er weinig aan veranderen. 


ON had nog best moeite om het kwaliteitsverschil om te zetten in doelpunten want na de 1-0 in de eerste helft duurde het tot diep in de slotfase voordat het de verdiende 2-0 en 3-0 maakte. Dit tot opluchting van hun onophoudelijk schreeuwende coach voor wie deze wedstrijd de belangrijkste gebeurtenis uit zijn leven was. Althans zo moeten de toeschouwers van het Sportpark en de inwoners van de Ossenkoppelerhoek erover gedacht hebben. Het verhaal ging dat er scouts van Atletico Madrid waren om hem te strikken als opvolger van Diego Simeone waar na zo veel jaren de scherpte een beetje van af is.

Hoe het ook zij, hij slaagde met vlag en wimpel. Voor Luctor A1 restte een wijze les: niet meer feesten op de dag voor de wedstrijd. 

Foto's van de wedstrijd hebben we zoals altijd in een webalbum gezet die u HIERRR kunt bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten