zondag 24 maart 2024

Slap Luctor A1 op nat en winderig 'n Tootslag afgebluft door KOSC

Kort nieuws - Op een nat en winderig Sportpark n' Tooslag heeft Luctor A1 een pijnlijke nederlaag geleden tegen KOSC. Onder supervisie van ad-interimcoaches Niels en Youri hadden de AlmeloĆ«rs aanvankelijk het betere van het spel en openden verdiend de score na een mooie aanval over links die Ryan bekwaam afrondde. In het restant van de eerste helft verprutsten de bezoekers een aantal opgelegde kansen waardoor KOSC in de wedstrijd bleef. Na rust stroopten de Ootmarsumers de mouwen op en gaven Luctor A1 een lesje in hard maar fair mannenvoetbal. De jongens van Niels en Youri wisten zich hier geen raad mee. Bijna geen duel werd meer gewonnen door Luctor terwijl KOSC zich steeds vaker melde in het doelgebied van Hidde. De achterstand werd omgedraaid naar een 2-1 voorsprong voor de gastheren en daar viel helemaal niets op af te dingen. Daar kon de in de laatste 10 minuten ingevallen Chiel - die altijd voor een extra portie gif in het spel zorgt - ook niets meer aan veranderen. Volgende keer maar wat eerder inbrengen die jongen.

Voor meer foto's kunt u HIERRR klikken naar het webalbum.