vrijdag 22 maart 2024

Geruchten Chris Boddeman bewaarheid: 'Als Milan roept, dan ga je'

Kort nieuws - Wat al weken in de lucht hing is nu definitief. Bij Luctor ging het over bijna niets anders meer de laatste tijd. Speler van Luctor 1 en coach van A1 Chris Boddeman heeft per vandaag een nieuwe club gevonden. En wat voor een. Het is een club waar de meeste voetballers van dromen en voor Chris is het nu echt werkelijkheid: Hij is het nieuwste lid van de club van voetbalvaders.

Dolgelukkig maakte hij vandaag bekend dat hij vader is geworden van een wolk van een zoon genaamd Milan. Moeder en kind maken het goed en Chris voelt zich, alhoewel nog steeds geblesseerd, ook super. 'Hier droom je van' aldus een uitgelaten Chris. 'Iedereen heeft bepaalde ambities in het leven en dat hadden Leoni en ik natuurlijk ook. Vandaag is de mooiste dag van ons leven, daar gaan we met zijn drieën even van genieten.'

Wij van Ikworstelenkomboven.com feliciteren Chris en Leoni van harte en hopen in de nabije toekomst veel sportieve verhalen van Milan te horen. Welkom bij de club Chris!Geen opmerkingen:

Een reactie posten