zondag 21 mei 2023

Brak en met KKD-titelnadorst — maar wel een klasse beter dan Daarle — zet Luctor A1 opmars voort

Na de warming-up waren Senn en Thijmen helemaal klaar voor de zespunter tegen Daarle

De aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Daarle A1 had voor coach Huub en zijn jongens beter gekund. De avond voor de belangrijke zespunter was Heracles kampioen geworden en dat moest natuurlijke gevierd worden. Tot in de kleine uurtjes waren spelers en staf van Luctor A1 in en rondom het stadion te vinden, vrolijk zingend en drinkend, alsof er zaterdag gewoon gesnipperd kon worden. De volgende ochtend werd de ploeg gewekt door het bonkend ritme van de man met de hamer. Met een brakker dan brak hoofd aan de ontbijttafel kwam het besef: "Oh god nee, we moeten nog tegen Daarle vandaag..."  

Bij de fans van Luctor A1 was het niet anders, ook zij worstelden met de naweeën van het kampioensfeest en hadden daarom niet de illusie dat Luctor A1 tegen Daarle veel potten kon breken. Maar de voetbalgoden waren Luctor gunstig gezind. Daarle arriveerde op Sportpark de Horst zonder hun beste speler die in Ameland zat en tijdens de warming-up blesseerde hun keeper zich waardoor de bezoekers zich genoodzaakt zagen om een veldspeler als keeper op te stellen. Zou het tegen nadorst vechtende Luctor dan toch een kans maken vandaag?


Ryan kopt de vrije trap van Teun met een fraaie boog over de invalkeeper binnen


Het antwoord liet niet lang op zich wachten. Luctor bleek vanaf de aftrap superieur tegen Daarle, dat fysiek weliswaar een overwicht had, maar voetballend veel te weinig op de mat bracht. Het mocht af en toe opduiken voor de goal van Hidde omdat Luctor de boel af en toe liet lopen, maar de bezoekers deden er vervolgens niets mee. De toeschouwers kregen een eenzijdige wedstrijd voorgeschoteld waarin Luctor op halve kracht (meer konden ze ook niet) hun gastheren over de knie legde. Het resulteerde andermaal in een korfbaluitslag (7-2) waarmee de fans nu in de laatste 4 wedstrijden van Luctor A1 al 38 goals hebben gezien. 

Met nog twee wedstrijden te gaan is zelfs het podium in zicht voor het team van coach Huub. Dat had niemand verwacht toen Luctor na de eerste 4 wedstrijden met slechts 1 schamel puntje de laatse plek van de ranglijst nog innam. Het kan verkeren.

We hebben weer een flink fotoalbum op het net geplaatst dat u HIERRR kunt bekijken


Thijmen gaat op de foto met zijn held Sil die zondag zijn debuut maakte in Luctor 1

Daarna ook nog met zijn held Ryan die net als Sil ook zijn debuut maakte in de hoofdmacht van Luctor


Hidde ondersteept zijn naam van penaltykiller maar weer eens


Maar ballen op de lat kijken kan hij ook

Geen opmerkingen:

Een reactie posten