maandag 9 mei 2022

Zevenklapper voor Luctor B2 tegen pover ATC'65De meivakantie is weer achter de rug. Een periode waarin het jeugdvoetbal grotendeels stil ligt, zo ook voor Luctor B1, het team dat dit seizoen wekelijks gevolgd wordt. Er waren nog wel inhaalwedstrijden, dus kon uw IWEKB-verslaggever voor de verandering mooi een keer bij een wedstrijd van een ander Luctorteam gaan kijken, te weten Luctor B2: Het team van coach Calvin, assistent Robin en leider/vlagger Dylan. Deze ploeg die af en toe ook spelers levert voor de B1 doet lekker mee in de 3e Klasse 11 van Regio Oost. Een derde plaats op de ranglijst, met alleen Reutum en Quick'20 boven hen. Vanwege een waslijst aan blessures en vakantie-absentie, zag coach Calvin zich genoodzaakt om wat spelers van andere teams te regelen waaronder Hein, Sil en Teun uit de B1.

Ook de gastheren - middemoter in de competitie - waren ernstig gehandicapt. Normaal beschikken de HengeloĆ«rs over twee keepers, maar zaterdag stond er een veldspeler getooid in een groen trainingshesje tussen de palen. Dat beloofde niet veel goeds voor de thuisploeg. 

Teun opent de score

En het werd ook niet veel goeds voor de thuisploeg. Dat lag niet eens zozeer aan de voetballer die vandaag moest keepen, maar meer nog aan de spelers van ATC in het veld, die leken op hun beurt op 10 keepers. Op alle fronten moesten de Hengeloƫrs hun meerdere erkennen in de jongens van coach Calvin. Luctor scoorde 4 goals voor rust en 3 erna, maar dat hadden er eigenlijk net zo goed een dozijn kunnen zijn. Door nonchalance in de afronding kon Luctor eindigde de wedstrijd niet in de dubbele cijfers en bleef ATC een afgang bespaard.
Bijna iedereen bij Luctor scoorde een dikke voldoende met Antonio als Man van de wedstrijd die de bal mee naar huis mocht nemen na zijn hattrick in de tweede helft.

Einduitslag: 1-7

We hebben uiteraard nu ook weer een webalbum met veel foto's die u HIERRR kunt bekijken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten