zaterdag 12 maart 2022

Luctor B1 verliest wedstrijd én Delano tegen Vroomshoopse Boys

Kort nieuws - In de eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie, een dubbele minicompetitie van 6 teams, beleefde Luctor B1 een ongelukkige middag tegen Vroomshoopse Boys. De ploeg was al gehandicapt vanwege het ontbreken van defensiechef Ryan (geschorst) en teammanager Patrick (Corona). Er waren nog geen vijf minuten gespeeld of ook Delano moest na een ongelukkig duel met een Vroomshoopse Boy de strijd staken met een vervelende blessure. 

Ryan ontfermt zich over de ongelukkige Delano, die een paar weken uitgeschakeld is


Max (uit de B2) die op de bank begon kon meteen aan de bak. De wedstrijd verliep daarna eigenlijk best voorspoedig. Tristan opende de score met een hard schot in de korte hoek waar de Vroomshoopse keeper geen antwoord op had. Na de goede openingsfase van Luctor kwamen de bezoekers langzaam maar zeker beter in het spel. Dat resulteerde in de gelijkmaker uit een corner waarbij de Almelose verdediging een beetje een hulpeloze indruk maakte. Tot de rust werd er niet meer gescoord.

Tristan scoort de 1-0

Kort na rust verdubbelde Vroomshoop de score na andermaal knullig optreden van de Luctordefensie. De thuisploeg probeerde het vervolgens nog wel en kreeg ook nog wel wat kansen, maar het was niet genoeg om Vroomshoop echt pijn te doen. Keeper Hidde onderscheidde zich nog een keer door een heel gemakkelijk gegeven penalty te stoppen, maar in de slotfase - toen Luctor één-op-één ging spelen - moest hij voor de derde keer de bal uit het net vissen. Er had vandaag misschien wel iets meer ingezeten, maar hoogstaand was het allemaal niet. 

Voor de fans hebben we natuurlijk wel weer foto's in een webalbum gezet die u allemaal HIERRR kunt bekijken.

Peaky Blinders

Bruce Leij


Geen opmerkingen:

Een reactie posten