zondag 6 maart 2022

Na Diepenveen speelt Luctor ook voor Sinterklaas in Denekamp
"Hé wat is dat?" vroeg uw verslaggever die meereed met teammanager Patrick in zijn fonkelnieuwe Franse limousine toen het schitterende car-entertainmentsystem ineens de volgende mededeling op het scherm aangaf: "Systeem is vergrendeld. Raadpleeg de dealer". Nog wat kinderziektes in de firmware zo te zien. Dat was niet handig, want we moesten naar SDC '12 in Denekamp. Nu was Denekamp nog wel te vinden zonder navigatiehulp, maar waar de fusieclub precies zat wisten Patrick en uw verslaggever ook niet precies. "Jongens kijk even op maps op jullie mobiel" vroeg Patrick richting achterbank waar Hein, Sil en Teun zaten. 

Teun zocht gauw op Google maar kreeg een vreemd resultaat:SDC.com was een of andere swingersclub. Daar was Teun nog wat je jong voor dus hij zocht even verder en vond toen het goede adres op www.sdc12.nl. 

Uiteindelijk was het eigenlijk helemaal niet nodig want als je Denekamp binnenrijdt komend vanuit Almelo zie je Sportpark De Molendijk al liggen aan de rechterkant. Een prachtig complex met een mooie tribune op het hoofdveld, strakke kleedkamers en een moderne maar toch sfeervolle kantine. Toch geeft uw verslaggever niet meer dan 3 van de 5 sterren voor het geheel vanwege de abominabel slechte (oplos-?)koffie die we er geschonken kregen. 
 
Afijn, er stond dus een oefenpot tegen SDC op het programma. Daar willen we u verder niet te veel mee vervelen omdat Luctor voor de tweede week op rij zijn tegenstander de overwinning op een presenteerblaadje aanreikte, ondanks een enorm overwicht in de kansenverhouding. Maar als je voorin de kansen niet verzilvert en de tegenstander doet dat wel met de door jou aangereikte kadootjes, dan ga je het schip in. Opnieuw met 3-1, net als vorige week.

Zoals altijd hebben we wel veel (ongeredigeerde) foto's die u allemaal HIERRR kunt bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten