zondag 3 november 2019

Ken Roling jaar ouder na topper tegen koploper Stevo

Gisteren maakte uw IWEKB-verslaggever  een uitstapje naar Albergen. De naar De Tukkers uitgewaaierde oud Luctorspeler/trainer Ken Roling is daar namelijk tegenwoordig coach van de A1. Het voetbaldier Roling nodigde uw IWEKB-verslaggever uit om eens een kijkje te nemen bij de club uit het gezellige carnavalsdorp. Aanleiding hiervoor was de topper tussen De Tukkers A1 en Stevo A1. Bij winst kon De Tukkers de koppositie overnemen van de ploeg uit Geesteren. Omdat we toch in de buurt waren (zie het verslag van TVC`28 C1 - Luctor C1) konden we deze derby mooi even meepakken.

Daar hebben we geen moment spijt van gekregen. In een dijk van een derby wisten de Tukkers dankzij Plan B van coach Ken, in de allerlaatste seconde van de wedstrijd, een dik en dik verdiend gelijkspel uit het vuur te slepen. Hierdoor blijft het spannend in de Hoofdklasse 5 Najaar en mag Ken Roling, die in anderhalf uur een jaar ouder is geworden, nog blijven dromen van een kampioenschap.

We hebben ontzettend veel foto's gemaakt die u HIERRR allemaal kunt bekijken. Het waren er zoveel dat we geen zin meer hadden om ze te bewerken, dat mag u zelf doen. Een kleine selectie ziet u hieronder.
Naar de bal kijken jongens!

Bij Stevo doen ze ook aan planking
1-0!!

Joep krijgt geel. Verdiend.


Beetje naäpen dit


BAM! Stevo komt op voorsprong. 

Das Tor-Phantom Quinten maakt gelijk in de 96e minuut!!

Ken kan weer lachen

Derde helft is begonnen


Geen opmerkingen:

Een reactie posten