zondag 19 februari 2017

RTV Oost op bezoek bij Luctor

UPDATE!: onderaan dit artikel kunt u de reportage van TV Oost op YouTube bekijken.

Luctorfans zullen vanavond met extra veel interesse afstemmen op het programma Sport op Zondag van RTV Oost. De wedstrijd Luctor 1 - Achilles '12 1 werd vandaag namelijk bijgewoond door een delegatie van de regionale omproep RTV Oost. Zij zagen de ploeg van Kenan Durmuşoğlu een zwaarbevochten, maar niettemin verdiende, overwinning uit het vuur slepen tegen het elftal van een andere oud-Heraclied, Jeffrey de Visscher. In de stevige wedstrijd moest Luctor van een achterstand terugkomen, nadat Karadavut de Hengeloërs op voorsprong had gezet. Nog voor rust maakte Stef Lamberink gelijk. In de tweede helft scoorde Danny Jacobs uit een penalty de winnende goal voor Luctor. Daarna had Luctor de score nog verder kunnen uitbouwen maar het faalde in de afwerking. Het bleef hierdoor billenknijpen tot de laatste seconde.

Kenan Durmuşoğlu in gesprek met RTV Oost
Keeper gokt verkeerd, Danny Jacobs scoort

Luctor et Emergo zag met deze overwinning zijn voorsprong op de nummer twee Schalkhaar oplopen naar 6 punten, nadat de Sallanders eerder dit weekend punten hadden gemorst in de derby tegen Colmschate.

Bent u benieuwd naar de reportage? Kijk dan vanavond naar Sport op Zondag bij RTV Oost om 21:18 uur.