zondag 28 augustus 2016

Elftalleider Luctor ruilt tweelingbroer in voor nieuw model

Elftalleider Ewald Damhuis van Luctor 1 is gisteren op De Horst voor het eerst gesignaleerd met zijn nieuwe tweelingbroer. Voor intimi was al langer bekend dat de relatie met zijn voormalig tweelingbroer René op zijn laatste benen liep. Nu mocht ook de buitenwereld weten dat hij een nieuw maatje gevonden heeft in de persoon van Maarten Schiphorst.


Het was fijn om Ewald weer te zien stralen. Tegen Serieus Luctor vertelde de elftalleider dat hij dolgelukkig is met zijn nieuwe maatje. "René wilde altijd andere kleren aan dan ik, daar begreep ik altijd niks van. Als je tweeling bent, dan moet je het ook goed doen. Maarten begreep dat wel en was bereid om het stokje over te nemen van René".

Schiphorst voelde zich vereerd toen Ewald hem hiervoor benaderde. Schiphorst: "Ik heb nooit geweten dat ik nog een tweelingbroer had, blijkt'ie al jaren gewoon bij Luctor rond te lopen. Als ze je dan vragen om het officieel te maken dan zeg je natuurlijk geen nee. Bovendien heeft Ewald ook nog een hele goede smaak qua kleding. Dit is een match made in heaven."

Aanstaande vrijdag is er in de Luctorkantine de gelegenheid om het kersverse tweelingpaar geluk te wensen. Ex-tweelingbroer René zal er overigens ook gewoon bij zijn, want als er ergens een feestje is, dan mag René natuurlijk niet ontbreken.

Ex René proost alvast op het nieuwe koppel


Geen opmerkingen:

Een reactie posten