zondag 3 juli 2016

Harde kern Luctor eist vertrek trainersduo Almelose Selectie na wanvertoning

Extra brede selectie
Na de pijnlijke 0-13 nederlaag van de Almelose Selectie tegen Heracles Almelo heeft de harde supporterskern van Luctor et Emergo het vertrek geëist van het trainersduo Peter van Meerten en Henry Kuipers. De fans houden het koppel verantwoordelijk voor het ongenadig harde pak slaag dat de Almelose profclub hen uitdeelde. 

Van Meerten en Kuipers voelen vooralsnog weinig voor een vrijwillig vertrek. Volgens hen was de nederlaag met name te danken aan de warrige arbitrage van Roelof Luinge en zijn assistenten. Meertens: "We kregen een onterechte penalty tegen op een cruciaal moment bij 0-2 of 0-3, tja dan weet je het wel: Luinge heeft de pik op ons. Dit jaar beschikten we echt over een mooie, extra brede selectie maar, deze wedstrijd mòchten we gewoon niet winnen."

Zijn partner Kuipers valt hem bij: "Roelof Luinge heeft echt zijn beste tijd gehad. Iedereen weet dat Wout Weghorst al struikelt over een te dik gekalkte penaltystip maar mijnheer Luinge floot doodleuk voor een strafschop."

Team Luinge fluit strafschop. Wout Weghorst lacht in zijn vuistje
Het was overigens niet het enige controversiële moment van Team Luinge. Halverwege de eerste helft werden er 3 nieuwe spelers bij de Almelose Selectie ingebracht terwijl er voor hen maar 2 het veld verlieten. Luinge en zijn assistenten hadden dit niet in de gaten waardoor Heracles Almelo ineens tegen 12 man stond te spelen. Pas toen er vanuit het publiek gejoeld werd dat Luinge niet kon tellen voelde de scheids nattigheid en herstelde hij zijn fout.

De kritische fans van de Almelose Selectie richtten hun pijlen echter op het trainersduo. Met name de afvaardiging van Luctor et Emergo liet zich gelden. Luctor C1-coach Roling eist het onmiddelijke vertrek van het huidige trainersduo. Roling: "Ik ben hier strontchagrijnig van, het Almeloos Feestje eindigt zo met een flinke kater. Het is tijd voor nieuw bloed".

Luctor C1-Coach Roling: Ik ben strontchagrijnig!

Ook Luctorcoryfee R. Damhuis spuwde zijn gal: "Echt waardeloos dit, ik kom hier om een feestje te vieren en dan krijgen we zo'n wedstrijd voorgeschoteld. Heracles was wel vijf klassen beter dan de Almelose Selectie. Die twee trainers snappen er niks van. Wat een prutsers. Ik word hier niet vrolijk van!"

R. Damhuis: Ik word hier niet vrolijk van!


Bij de overige aanwezigen in de partytent was de stemming niet veel anders zoals de foto's hieronder bewijzen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten