zaterdag 24 juni 2023

Hitte en nacht van Almelo merkbaar in spel nieuwe Luctor A1

'Wat ruikt het hier naar saté'... 'Ja ik heb nog niet gedoucht, ben meteen doorgegaan'. Uw IWEKB-verslaggever kon ruiken dat coach Chris, de opvolger van coach Huub bij Luctor A1, de avond ervoor op de Sluitersveldbraderie sateetjes had verkocht bij zijn oude werkgever: cafetaria Het Veld. 'Maar kom je nu eindelijk een keer foto's maken van de wedstrijd?' 

De nieuwe trainer van het hoogste team in de Luctorjeugd had al uitgekeken naar een mooie samenwerking met Ikworstelenkomboven.com. Dat was natuurlijk met een bedoeling. Het is zaak om de pers te vriend te houden, want gedoe in de media wil je niet hebben. Uw IWEKB-verslaggever stelde hem gerust. Komt goed Chris, worden vast mooie foto's vandaag.

Of het een mooi verslag wordt, is nog maar de vraag. Het is geen weer voor voetbal en ook niet voor stukjes schrijven. Daar komt nog bij dat zowel het team als uw verslaggever de Nacht van Almelo in de benen had. Dit was te merken op het veld. Chris had via zijn adjudant Youri nog gepoogd om zijn spelers in het gareel te houden op vrijdagavond, maar dat plannetje liep in de soep omdat Youri, die politieagentje moest spelen, gaandeweg de avond zijn toezichthoudende taak steeds meer vergat en juist dat ging doen waar Chris zijn spelers voor gewaarschuwd had.

De gastheren van DOS A1 zagen er een stuk frisser uit bij de aftrap. De bezoekers daarentegen was het aan te zien dat ze tot in de kleine uurtjes de bloemetjes hadden buiten gezet in Barbiertje, 't Hookhoes, Crazy Frog en noem ze allemaal maar op. Maar ondanks dat Luctor A1 niet vooruit te branden was, speelden ze nog steeds heel behoorlijk de bal rond. 

De bal het werk laten doen en de benen en de houten kop een beetje rust gunnen, dat was de tactiek van vandaag. Afijn, ondanks het gezapige tempo waren er nog een paar heel leuke Almelose aanvallen te zien. Wel kwam DOS in de eerste helft op voorsprong na een fraaie soloactie van een van hun voorwaartsen.

Na rust werden er wat tactische en positiewisselingen doorgevoerd door coach Chris waardoor Luctor het veldoverwicht van de eerste helft verder kon uitbouwen. Meer balbezit, enkele goede aanvallen en kansen waaruit één keer werd gescoord door Arda. Veel meer valt er niet te vertellen, want uw verslaggever wil in de tuin gaan zitten.

Gelukkig voor coach Chris hebben we de foto's nog. Hieronder een kleine selectie met de mooiste kiekjes. De rest van de pot kunt u HIERRR bekijken.


De geblesseerden Hidde, Wout en Hein overdenken hun zonden van vrijdagavond


Och jammer, loopt net de grens van DOS in de weg

Lekker spul die kurkkorrels

Kijk dan, Huub is er ook! Even een selfie maken met hem

Hele goede passeeractie van Sem. (roze voetbalschoen)

Ook deze foto gaat geen prijzen winnen, helaas, volgende keer beter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten