zondag 26 maart 2023

Geflatteerde nederlaag Luctor A1 tegen AVC

Kort Nieuws -  De derby Luctor A1 - AVC Heracles A1 is gisteren uitgelopen op een ingecalculeerde, maar toch teleurstellende nederlaag voor de thuisclub. Luctor bood lange tijd goed tegenstand tegen het sterke AVC. Vooral in de eerste helft zag het er organisatorisch goed uit. AVC had het meeste balbezit maar wist hier nauwlijks iets mee te doen. Luctor bleef geconcentreerd in formatie, loerend op foutjes van AVC. De gastheren leken zelfs de score te openen via Teun, maar de goal werd afgekeurd wegens buitenspel. Na ruim een half uur scoorde AVC 0-1 uit een corner, waar de verdediging van Luctor niet adequaat op reageerde.

Na rust kwam de wedstrijd meer tot leven, resulterend in kansen over en weer. Chiel had twee keer de gelijkmaker op zijn schoen maar trof steeds de keeper. Ook Tristan kwam een keer heel dicht bij de gelijkmaker maar zijn schot ging naast. Uiteindelijk was het AVC dat het verschil maakte omdat het betere afmakers had dan Luctor. Het maakte 0-2 waarna Luctor nog lang probeerde om het tij te keren, maar in de slotfase wist AVC er nog twee in te prikken, resulterend in een verdiende maar toch ook wel geflatteerde 0-4 einduitslag.

Uiteraard hebben we weer foto's gemaakt die u HIERRR kunt gaan bekijken.