maandag 10 april 2023

Dames Luctor VR1 (Zat.) verwennen fans met zevenklapper tegen Excelcior

Dit seizoen was het de bedoeling dat ik u wekelijks op de hoogte hield van de voetbalkunsten van Luctor A1. Maar het team van coach Huub treft het niet deze jaargang. Week in, week uit wordt het geplaagd door het afgelastingspook. We zijn inmiddels de tel kwijt van het aantal keren dat er een streep door de wedstrijd werd gehaald. 

Als alternatief maakte uw IWEKB-verslaggever daarom op Paaszaterdag een uitstapje naar Luctor VR1 (Zaterdag), de o zo gezellige meidenploeg van coach Remy. Dat wil zeggen... coach Remy... die was er zaterdag niet bij omdat hij met zijn baas (de papa van Julia)  een snoepreisje maakt in zuidoost Azië op een cruiseschip. 

Remy, hard aan het werk in Singapore

Gelukkig was daar Mick, de geblesseerde spits van Luctor 1 die het wel wilde overnemen voor een keertje. En met resultaat. De (meeste) meiden luisterden, zonder weerwoord naar de tactische aanwijzingen van de interimcoach. Het resultaat was een uitstekende pot vrouwenvoetbal met 7 goals voor de thuisclub. Excelsior kon daar slechts één goal tegenover stellen.

Een vette overwinning dus en 3 punten erbij waarmee de ploeg een reuzensprong in de ranglijst maakt van plek 11 naar 8. Ga zo door dames!

Duel Nienke eindigt met de bips op de grond,
 maar het loopt goed af

OEHOE!

PLOF!!


Ze kan nog lachen

Dikke pluim voor de outfit van de grensrechter van Excelsior.
Wellicht het begin van een nieuwe trend?Dankjewel Koray!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten