zondag 22 mei 2022

Luctor B2 verslaat Quick'20 in zespunter en heeft 2e plek voor het grijpen

Kort nieuws - Omdat de wedstrijd PH B1 - Luctor B1 (uitslag 0-5) vroeg op het programma stond, had uw IWEKB-verslaggever tijd over op de zaterdagmiddag om nog een wedstrijd te kunnen bekijken. Coach Calvin van Luctor B2 nodigde mij uit voor de kraker in de 3E KLASSE 11 VOORJAAR, waarin de nummers 2 (Quick'20 B3) en 3 (Luctor B2) elkaar ontmoetten om uit te maken wie op de eervolle 2e plek van de ranglijst ging eindigen.

Het werd een mooie spannende pot die alle kanten op ging. Antonio deelde namens Luctor de eerste tik uit. Hij werd met zijn imposante achterwerk naar de goal aangespeeld en schot vanuit de draai ijskoud de 1-0 binnen. De voorsprong was op dat moment verdiend want de Oldenzalers hadden tot dat moment nog weinig laten zien. Na de goal kwam de wedstrijd meer in evenwicht. Quick scoorde vanuit de enkele kansen dat het kreeg binnen een minuut of drie 2 keer waardoor de wedstrijd ineens op zijn kop stond. Dit tot zichtbaar ongenoegen van coach Calvin die zag dat zijn verdediging bij beide tegengoals geen sterke indruk maakte.

De donderpreek van Calvin die volgde in de rust, miste zijn uitwerking niet. In de tweede liet Luctor zien dat het, als het maar wilde, gewoon beter kon voetballen dan hun directe concurrent voor plek 2. Andermaal kantelde de wedstrijd, nu in Luctors voordeeld door goals van Casper en wederom Antonio. Einduitslag een dikverdiende 3-2. Nu nog het karwei afmaken in de laatste wedstrijd uit tegen UD. Succes heren.

We hebben van deze wedstrijd een bult foto's gemaakt, die u allen HIERRR kunt bekijken.