zondag 7 november 2021

Luctor wint beloftenderby tegen PH na lelijk schouwspel


Omdat Luctor B1, het team dat uw IWEKB-verslaggever dit seizoen wekelijks volgt, twee weken lang geen wedstrijd op het programma heeft staan, was het voor hem een uitgelezen mogelijkheid om de derby Luctor A1 - PH A1 bij te wonen.

Het mooie affiche had alles in zich voor een mooie voetbalkraker. Maar dat werd het niet. Wie dit blog volgt weet dat alle woorden over wedstrijden tussen Luctor en PH met een goudschaaltje gewogen dienen te worden. Omdat ik nu al weet dat een uitgebreid verslag van de wedstrijd zal leiden tot gezeik ga ik het kort houden. 

In een wedstrijd waar de gemoederen hoog opliepen zagen we twee zeer middelmatige ploegen waarin Luctor niettemin verdiend met 1-0 won van PH. Schoppartijen, slaande spelers, gele en rode kaarten en gebrek aan respect voor de arbiter, die zich daarom genoodzaakt zag om in de 82e minuut het eindsignaal te blazen. Uw verslaggever had geen zin om nog meer foto's te maken van onverkwikkelijke taferelen die zich vervolgens nog afspeelden op het veld. Daarvoor is deze plek niet bedoeld.

Alle mensen die zich zouden kunnen herkennen in het bovenstaande zouden vandaag wellicht een keer in de spiegel kunnen kijken en tegen zichzelf zeggen: "Was het nou echt nodig wat ik gisteren deed en zei op het veld?"  

Ik wens iedereen veel wijsheid toe.

We hebben nog wel foto's van (over het algemeen) mindere onverkwikkelijke zaken van de derby. Die waren er gelukkig ook en die kunt u HIERRR bekijken.

1 opmerking:

  1. Why gambling is legal in NJ | DrmCD
    You can 경상북도 출장마사지 still gamble at casinos 전주 출장샵 in New 시흥 출장마사지 Jersey, 익산 출장샵 but not in NJ. 영천 출장샵 When it comes to online gambling in Connecticut, a state where

    BeantwoordenVerwijderen