zaterdag 6 november 2021

Wesley Sneijder en Dirk Kuyt ook van de partij bij volgende Luctorbingo

 Kort nieuws - Vandaag is het nieuws uitgelekt dat Wesley Sneijder en Dirk Kuyt bij de volgende grandioze Luctorbingo ook een tafeltje voor twee gereserveerd hebben. De twee voormalige internationals zijn de laatste tijd bijna onafscheidelijk van elkaar. Bij RTL 7 zijn ze een vast analistenduo met een zeer oorspronkelijke kijk op het voetbal, bedoeld voor de kijker voor wie analyse eigenlijk iets te veel gevraagd is. Tevens zijn ze gezamenlijk in een illegaal gokavontuur gestapt maar dit is vooralsnog geen succes gebleken. De politie kreeg er lucht van, waarop ze zijn opgeroepen om te getuigen. 

De twee coryfeeën zijn de laatste tijd onafscheidelijk. Foto ANP

Uw IWEKB-verslaggever sprak met het duo over hun keuze om nu ook samen mee te doen aan de Luctorbingo. 

Wesley Sneijder: "Ik ben geen veldtrainer, maar een gokker, dan doe je wel eens dingen die verkeerd kunnen uitpakken. Het illegale goksyndicaat blijkt voor mij geen goede match te zijn. Ze boden geen maatwerk voor mijn behoeftes, daarom ga ik nu voorlopig even mijn eigen weg. De Luctorbingo past in dit plaatje."

Dirk Kuyt: "Ik doe het niet voor het geld maar vind het leuk om te spelen. Daarnaast zag ik dat één van de prijzen een Tandenbleekarrangement bij Dental Clinics was, dan is de keuze niet moeilijk"

Wij van Ik Worstel En Kom Boven wensen de twee coryfeeën veel plezier en succes op de bingo.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten