woensdag 8 september 2021

RECTIFICATIE: Bericht over Wethouder Maathuis blijkt fake nieuws. Luctor wordt geen kakclub.

Geachte lezer. Gisteren kon u op deze plek lezen over een facebookbericht dat wethouder Arjen Maathuis had geplaatst waarin hij plannen had om Almelose voetbalclubs op te heffen en te transformeren naar voetbal- en tennisclubs.

Naar nu blijkt, is dit bericht volledig uit de lucht gegrepen! De facebookpost leek veel op een andere daadwerkelijke post van wethouder Maathuis waarin hij zijn idee├źn op het gebied van sociale woningbouw en samenstelling van de Almelose bevolking ontvouwde.

De redactie van Ik Worstel En Kom Boven staat nog voor een raadsel hoe dit fakebericht door de dichte mazen van het net zijn geglipt en gaat dit tot de bodem uitzoeken. "We vermoeden dat Russische hackers het verhaal in de wereld hebben gebracht" aldus een furieuze hoofdredacteur.

Wij van Ik Worstel En Kom Boven betreuren het ten zeerste dat we met dit bericht de heer Maathuis en het Luctorbestuur in verlegenheid hebben gebracht. Dat was niet de bedoeling. 

Tot slot het volgende: Mensen die dit blog lezen raden wij aan om even te klikken op het 'Over ons' tabje van deze site. Dan wordt u hopelijk meer duidelijk hoe serieus u de schrijfsels op deze plek moet nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten