zondag 12 september 2021

Pak slaag Luctor B1 in bekerderby met 4 penalty's, 11 goals, 2 keer geel, 1 keer rood.


Toen het laatste fluitsignaal eindelijk klonk van scheidsrechter Dekker was er een zucht van opluchting te horen bij de Luctorfans: "Pfff dat zit er op". Zojuist was Luctor B1 in de bekerkraker tegen ON B1 getrakteerd op een ongenadig pak slaag: 9-2.

Vooraf werd stiekem gehoopt dat de underdogs uit Almelo-Noord bij hun grote broer voor een stunt zouden kunnen zorgen. De afgelopen jaren was het immers vaker gelukt om de divisieploeg te verrassen. Maar dit jaar deed ON wat er van hen werd verwacht, Luctor verslaan. Het zat er nooit echt in vandaag voor het team van coach Huub. Door twee vroege kadootjes van de bezoekers keek Luctor al snel tegen 2-0 achterstand aan waarna ON ook nog via een snelle aanval de 3-0 maakte. 


Pas daarna begon Luctor door te krijgen hoe het ON kon bestrijden. Onder aanvoering van Sil, een ninja op Nikes met noppen, werden de spelers van de thuisploeg opgejaagd. Als een vliegende octopus was Sil steeds ter plaatse om naderend onheil van ON met een van zijn acht tentakels onschadelijk te maken. Het was jammer dat we er maar eentje van hadden rondlopen op het veld. Nog twee van deze veelvraten in het team en ON zou met huid en haar zijn opgepeuzeld, maar het monster ON was te groot voor Sil alleen. 

Sil rust even uit na zijn 167e onderschepping

Toch was Luctor in de tweede fase van de eerste helft gelijkwaardig aan ON en maakte het via een penalty van Hein (Teun kreeg een schop in de zestien) de aansluitingstreffer. Even leek het er op dat Luctor zich weer in de wedstrijd kon vechten maar die hoop werd een seconde voor rust de grond in geboord door de vierde goal van ON. BAM!

Na de pauze vloeiden de krachten langzaam uit de Luctorspelers en moesten ze mede door 3 penalty's tegen, waarvan er nog eentje op maginifieke wijze gestopt werd door Hidde, een smadelijke 9-2 nederlaag accepteren. 

Wereldredding Hidde, gadegeslagen door zijn vuistenballende zaakwaarnemer (met eega) 

Een rode kaart voor Lucas voor hands in de zestien, maakte het drama compleet voor de bezoekers. Daar veranderde de tweede goal van Luctor (Karakteristieke Ryan Polkopbal) niets aan. Helaas pindakaas. Volgende week pakken we de draad weer op tegen MVV. 

Voor alle foto's verwijzen wij u als altijd naar het webalbum dat u HIERRR kunt bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten