zaterdag 6 februari 2021

Afvalpoging Michel Veurink krijgt onverwachte bijwerking

Niet bij iedereen van Luctor zal direct een belletje gaan rinkelen als we de naam Michel Veurink noemen, maar voor de echte kenners in het regionale amateurvoetbal is hij een hele grote meneer in het keepersgebeuren. Ooit een talentvol keeper bij FC Twente die mocht ruiken aan het grote werk, maar met een grootheid als Sander Boschker voor zich, wist hij dat een profcarrière voor hem een moeilijk verhaal ging worden.

Hij gooide het over een andere boeg en werd verkoper. Een tijdlang was de altijd goedlachse Michel ook collega van uw IWEKB-verslaggever bij Universal Electronics in Enschede. Daar leerde ik hem kennen als een vrolijke Frans, die de stemming in ons kantoor vaak een oppepper gaf door luidruchtige scheten te laten om vervolgens schaterlachend de "complimenten" van collega's in ontvangst te nemen.

Maar hoewel hij een echte verkoper was, ging het voetbal toch weer kriebelen. Hij wilde weer het veld op. Hij startte twaalf jaar geleden de Keepers University Michel Veurink. Tevens is hij tegenwoordig werkzaam als keeperstrainer bij de FC Twente / Heracles Academie.

Om dit inspannende werk nog lang vol te kunnen houden heeft hij enige tijd geleden besloten om wat aan zijn lichaamsgewicht te doen. Want het omvangrijke postuur van Michel was geen gevalletje Coronakilo's. Die zaten er al sinds mensenheugenis. Afijn, in september hakte hij de knoop door en begon aan een crashdieet. En met resultaat: In 16 weken verloor Michel 33 kilo lichaamsgewicht. 

Maar dat is niet alles, het nieuwe rigoreuze voedingspatroon deed ook wat met zijn lichaamsbeharing. Zijn grijzende haardos heeft plaatsgemaakt voor een strakke gladgeschoren schedel. Het klinkt misschien raar, maar hij is er nog knapper op geworden ook.

Wij van IWEKB feliciteren Michel dan ook met deze volledig geslaagde metamorfose.

Michel is weer een jonge god. (Screenshot Facebook)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten