maandag 19 april 2021

BREAKING: Luctor neemt afstand van Superleague. "We redden het wel met bieromzet"

Kort nieuws - In de burelen van Sportpark De Horst heeft men er geen gras over laten groeien. Als reactie op de gisteren door 12 Europese topclubs aangekondigde oprichting van een hoogst controversiĆ«le Europese Superleague is het bestuur van Luctor et Emergo vandaag meteen in de tegenaanval gegaan. In een persverklaring deelde voorzitter Nijkamp mee dat de club niet voornemens is in welke vorm dan ook mee te werken aan de totstandkoming van de Superleague. 
Voorzitter Sandor Nijkamp met de persverklaring


"Wij betreuren de stap van de 12 clubs om achter de rug om van ons en alle andere clubs, een bom te leggen onder het voetbal zoals we het nu kennen. Luctor et Emergo zal nu en in de toekomst op geen enkele manier geassocieerd willen worden met deze illegale afsplitsing, hoe aantrekkelijk het financieel ook moge zijn. 

We vertrouwen er op dat wanneer straks de kantine weer los gaat, het gat dat de coronacrisis in onze begroting geslagen heeft, gauw weer zal zijn opgevuld als gevolg van de inhaalslag die we verwachten in de bieromzet nu zo veel Luctorianen maandenlang droog hebben gestaan. Die Superleague hebben we dus geels niet nodig." 

Aldus een strijdvaardige voorzitter Nijkamp.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten