zondag 25 augustus 2019

Luctor C1 warmt op met knotsgekke remise

Hallo fans, daar zijn we weer. Het nieuwe voetbalseizoen staat op het punt van beginnen.Voor de fans van voetbal in het algemeen en van Luctor et Emergo in het bijzonder, zal Ik Worstel En Kom Boven u ook in seizoen 2019/2020 op de hoogte houden van allerlei belangwekkende en vooral ook minder belangwekkende zaken rond om de Almelose en regionale voetbalvelden. Zoals u van ons gewend bent, is er elk jaar één team dat met speciale aandacht wordt gevolgd door onze "embedded journalist". Uw IWEKB-verslaggever mag dit jaar weer mee met Luctor C1, een ploeg die tijdens de transferperiode niet stil heeft gezeten en liefst tien (10!) nieuwe aankopen heeft gedaan. Tegelijkertijd heeft het afscheidgenomen van 10 spelers die elders emplooi hebben gevonden.

Gisteren werd het seizoen afgetrapt met een oefenpot tegen de buren van MMV '29. Het was onder tropische omstandigheden letterlijk en figuurlijk een mooi opwarmertje. Als de generale tegen MVV een voorbode was voor het nieuwe seizoen, dan is het voor de fans en coach Huub raadzaam om het komend jaar een kwartier voor elke wedsrijd een valiumpje in te nemen. De wedstrijd had alles van een derby: strijd, kansen, bloedneuzen en vele goals waarbij eerst MVV (ruststand 0-2) en dan weer Luctor (tussenstand 4 -2!!) met de overwinning aan de haal leek te gaan. Ook de arbitrage liet zich niet onbetuigd  wat uiteindelijk resulteerde in een 4-4 eindstand. De gastheren moesten het laatste kwartier met een man minder doen nadat Sem werd heengezonden wegens herhaaldelijk (enigszins begrijpelijk) commentaar op de leiding.

Er waren best wel wat VAR-momentjes gisteren, maar Luctor had het vooral ook aan zichzelf te wijten dat het MVV nog langszij zag komen. Zo bezien was 4-4 de juiste einduitslag.

We hebben zoals altijd ook nog foto's van de wedstrijd die u HIERRR kunt bekijken.

Diego scoort schitterend na aangeven van Sem

Geen opmerkingen:

Een reactie posten