zondag 1 september 2019

Luctor C1 met beide beentjes op de grond na wraakoefening Excelsior'31

In de aanloop naar de bekerwedstrijd Excelsior'31 C1 - Luctor C1 waren de tweederjaarsspelers van Luctor C1 nog optimistisch gestemd. Vorig jaar hadden ze immers de Rijssense derde divisionist nog uit het bekertoernooi gekegeld. Gezien het mooie spel en de prima resultaten in de oefencampagne van het nieuwe Luctor C1, zou een nieuwe stunt best weer mogelijk moeten zijn. Helaas voor de jongens van coach Huub had de tegenstander niet stilgezeten en was er op de Koerbelt bij hun C1 ook flink doorgeselecteerd. 

Het meegereisde uitvak die hoopten op een spannende bekerthriller kwamen van een koude kermis thuis. De Rijssenaren waren de zeperd van vorig jaar kennelijk nog niet vergeten en wilden koste wat kost een nieuwe deceptie voorkomen. Het nieuwe Excelsior'31 C1 gaf een lesje positiespel waardoor Luctor bijna geen moment aan voetballen toe kwam. In de eerste helft liepen de bezoekers, vooral bij de opbouw van achteruit, achter de feiten aan resulterend in een 5-0 ruststand. Een oorwassing met dubbele cijfers lag in de lijn der verwachting.

Ryan (zittend links) en Wout (staand rechts) hadden de spits van Excelsior'31 (op de kop hangend) beter in de grip na rust

Coach Huub greep in de rust in en stuurde de fysiek sterke Ryan van de spits naar het centrum van de defensie. Hierdoor vormde hij samen met Wout een soort IsraĆ«l - Lazeromsverdediging. Dit pakte goed uit. De voetbalmachine uit Rijssen liep keer op keer stuk op de doortastende ingrepen van de twee waakhonden voor het doel van Youri. De tweede helft werd zo voor de meegereisde fans nog best te pruimen. Ze konden zelfs nog een keer juichen voor een goal van Diego. Daar stond wel tegenover dat Excelsior ook nog 3 keer het net wist te vinden. 

Einduitslag 8-1.

Voor de die-hard liefhebbers hebben we nog meer foto's die kunt vinden als u HIERRR klikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten