zondag 20 januari 2019

Luctor C1 tankt zelfvertrouwen tegen Rood Zwart

In de voorbereiding van de voorjaarscompetitie oefende Luctor C1 tegen competitiegenoot Rood Zwart uit Delden. Het was fris maar de zon scheen en het waaide niet, veel beter dan de miezerige derby van een week geleden tegen PH die door wind en motregen een straf was om bij te wonen. Maar vandaag was het een feestje. Beide teams waren aan elkaar gewaagd in een wedstrijd die beide keepers op de proef stelde. Na een eerste helft waarin Luctor de beste kansen kreeg maar slordig met de kansen omsprong wist Rood Zwart vlak na rust wel toe te slaan. Het team van coach Huub, kwam de tegenslag snel te boven. De uitblinkende Ivar kreeg een penalty mee nadat hij was neergehaald toen hij voor de zoveelste keer zijn tegenstander was voorbijgepingeld. Aanvoerder Robin schoot de strafschop onberispelijk binnen.

Enkele minuten en wat positiewisselingen later onderschepte Teun (die tegen zijn zin op "10" stond) een pass van de Rood Zwart-keeper. Hij leverde de bal panklaar af bij Ryan die handig de keeper uitkapte en daarna simpel de 2-1 op het scorebord zette. Reden voor het team om gezamenlijk een Fortnite-dansje te doen.

Ryan viert de 2-1 op karakteristieke wijze

Rood Zwart deed er alles aan om de wedstrijd weer naar zich toe te trekken maar twee (terecht) afgekeurde doelpuntn en een alerte Tom in de goal, zorgden voor een 2-1 eindstand.
Voor de liefhebbers zijn er nog foto's die u HIERRRR kunt bekijken.