maandag 15 januari 2018

John Polko verlaat Luctor 5 en stapt over op Walking Football

Gisteren op het Snerttoernooi: "Hé Mats, was jij dat?", roept de van pijn kermende John Polko op het kunstgrasveld van Luctor. Mats de Groot die meer dan 10 meter van hem af stond antwoord verbaasd "Nee ik deed echt niks John!" De roemruchte Luctorheld van weleer dacht dat hij was neergehaald door Mats, maar John-Boy had zichzelf buitenspel gezet door iets te enthousiast uit te halen voor een afstandsschot. Zijn achillespees van middelbare leeftijd kon het niet meer bolwerken en scheurde finaal van zijn linkerhak.


Verzorgster Natasja liep nog met waterzak en spons naar de pechvogel, maar hoeveel ze ook sponste, de achillespees wilde er niet meer aan. Einde oefening voor John Polko op het Snerttoernooi.


Ondanks alles kan John nog lachenVoorlopig alleen Sitting Football voor John
Maar niet alleen vandaag. Toen de roemruchte speler van Luctor 5 van de dienstdoend ZGT-chirurg de bevestiging kreeg dat zijn achillespees er af lag, hoefde hij niet lang na te denken. "Ik stap over op Walking Football Sharon!" zei hij tegen zijn zichtbaar opgeluchte echtgenote. "Groot gelijk John, jij wordt ook een dagje ouder, je moet zuinig zijn op je mooie lichaam!" zei Sharon terwijl ze troostend zijn hand vasthield.

Over de vraag bij welk Walking Footballteam hij zich ging aansluiten hoefde hij niet lang na te denken:

"Luctor 5 natuurlijk, want hardlopen doen ze allang niet meer. Heb je wel eens naar dat gehobbel van Charles gekeken? Die haal ik nu met krukken nog in!"

Dat lijkt wat optimistisch van John, voorlopig zal hij het met "Sitting Football" moeten doen.

Wij wensen John veel sterkte met zijn revalidatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten