zaterdag 23 september 2017

Luctor D1 stelt competitie met een week uit

Hoewel vandaag de eerste wedstrijd tegen MVV op het programma stond, besloot het D1-team van trainer Cas (om nog niet opgehelderde redenen) om volgende week pas te beginnen aan de competitie in de Eerste Klasse. Helaas voor Luctor had MVV hier geen boodschap aan en werd er gewoon om kwart over elf afgetrapt. Maar zogezegd dus met maar één team dat wilde voetballen: MVV. Want watLuctor D1 op de mat liet zien laat zich het best omschrijven als een zeker vrouwelijk lichaamsdeel met een bepaald soort boomvruchten die je goed kan stoven met wijn.

MVV kreeg de eerste drie goals in de schoot geworpen en toen was de wedstrijd meteen gespeeld. Ik kan nu wel verder gaan maar ik geloof dat de fans van dit blog niet zitten te wachten op een zuur stuk, daarom lijkt het mij beter om het hier maar bij te laten.

De keeperstrainer van Luctor 1 - en tevens vaste D1-volger Patrick - mag blij zijn dat hij er niet bij hoefde te zijn vandaag. Hij werd namelijk door zijn schat van een vrouw verrast met een weekendje Amsterdam. Overdag lekker shoppen en 's avonds naar de Ziggo Dome voor een optreden van de eeuwig jeugdige Amerikaanse hartendief Neil Diamond.Als Patrick straks net zo'n spannend bloesje aantrekt als de viriele New Yorkse bard, dan acht ik de kans groot dat er na afloop van het concert toch nog iemand van de D1-entourage gaat scoren vanavond.

Hieronder één van zijn grootste hits, om alvast in de stemming te komen. Tot volgende week.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten