zondag 16 oktober 2016

Luctor 5 vindt nieuwe kledingplan veuls te ingewikkeld

Sinds enige tijd is het nieuwe kledingplan van kracht bij Luctor et Emergo waarmee alle teams verzekerd zijn van een tot de puntjes verzorgde outfit. Toch blijkt nu dat er sommige teams moeite hebben met de kleine lettertjes van het kledingplan. Het wassen en beschikbaar stellen van de shirtjes wordt dan wel door de club geregeld, dit geldt niet voor de broekjes en de sokken. Luctorspelers worden geacht deze zelf te wassen en mee te nemen.

Omdat meerdere spelers van het team hadden aangegeven dat ze het lastig vonden om op zondagochtend (terwijl ze nog licht beneveld waren van de zaterdagavond ervoor) te moeten onthouden dat ze hun sokken en broekjes moesten meenemen naar de voetbal, hadden ze met zijn allen een wasvrouw geregeld die voor hen hun sokken en broekjes zou wassen en klaarzetten.

Prima plan, zou je denken, maar dan moet er op zondagochtend wel iemand zijn die er aan denkt om naast de tas met shirtjes OOK de tas met kousen en broekjes mee te nemen. Dat was vandaag bij de uitwedstrijd tegen Holten 5 niet het geval. Bij het omkleden in de kleedkamer bleek dat alleen de tas met shirtjes was meegenomen. De kousen en broekjes lagen nog bij Luctor. Spelers en staf keken elkaar verwijtend aan. "Dat zou jij toch doen? Ikke, nee jij toch?"

Gelukkig bleek voetbalclub Holten nog wel een paar afdankertjes hebben liggen die het team van Luctor 5 kon lenen. Deze werden vlak voor de aftrap aangereikt, terwijl de teams al op het veld stonden. Er was geen tijd meer om uitgebreid te passen, iedereen trok dus daarom maar snel aan wat ze in de handen kregen. Voor Dhr. Kuipers, de nummer 3 van Luctor 5, pakte dit ongelukkig uit. Het broekje dat hem werd toebedeeld was eigenlijk twee maten kleiner dan de omtrek van zijn imposante achterwerk toeliet. Met hangen en wurgen wist hij zich in het smalle broekje te persen. Hoewel het groenfluoriserede exemplaar zijn klokkenspel in een beknellende camel toe veranderde, had dit geen invloed op zijn spel. Hij scoorde zelfs in de met 4-7 gewonnen uitwedstrijd.

"Het ging best wel lekker vandaag, dat moeten we vasthouden!" Zo vertelde een opgetogen Kuipers aan IWEKB. Hij is dan ook van plan om de rest van het seizoen af te maken in de gifgroene ballenknijper.


Dhr. Kuipers worstelt zich in het twee maten te kleine Holtense broekje

Luctor 5 met in het midden een opgewekte heer Kuipers in zijn nieuwe strakke geluksbroekje


PS: De redactie van Ik worstel en kom boven wil hierbij Dhr Nijkamp bedanken voor het aanleveren van de foto's.Geen opmerkingen:

Een reactie posten