zondag 24 juni 2018

Dhr. van den Worm blij met trapondersteuning tijdens fietstocht Luctor

Het was een mooie dag voor een ritje op de fiets. Niet te warm, want dan ga je zo zweten, maar wel lekker droog. De activiteitencommissie van Luctor kon tevreden zijn met een goede opkomst op de jaarlijkse fietstocht van Luctor et Emergo. Er was weer een mooie route door het Twentse coulissenlandschap uitgestippeld die dit jaar langs Tubbergen en Albergen voerde met noodzakelijke pitstops bij recreatiepark 'n Kaps en Fraans Marie.

Ook de Luctorvrienden die niet meer zo goed ter been zijn konden dankzij hun moderne rijwielen met trapondersteuning toch maar mooi meedoen aan het gezellige sportieve uitje. Dat gold ook voor Dhr. van den Worm die met zijn electrische fiets van het merk RIH, de jeugd goed bij kon bijbenen. Hij rijdt wel op een damesmodel want dat stapt wat makkelijker op en af.

"Ja zonder trapondersteuning wordt het wel een hele opgave, dan weet ik niet of ik het wel had kunnen volhouden" aldus Dhr. van den Worm die in de laatste groep meereed. Uiteindelijk zou hij nog ruim voor het donker eindstation De Horst bereiken, met dank aan de electrische fiets.

Wilt u meer foto's van de fietstocht zien, klikt u dan HIERRR!

Dhr. van den Worm rust even uit en bekijkt de route
Geen opmerkingen:

Een reactie posten