zaterdag 21 april 2018

Luctor 5 in zak en as na diefstal haarborstel Charles Ekkel

"Zöw d'r toch maar 'n poar nem'n?"

De stemming was bedrukt bij Luctor 5(endertig+) in de kantine van PH. Ze hadden zojuist een schitterend vrijdagavondtoernooi afgewerkt met klinkende overwinningen op Rood-Zwart, De Blauwwitters en aartsrivaal PH. Dat mocht gevierd worden zou je denken. Maar het kampioensfeestje werd flink bedorven toen de nestor van het team Charles Ekkel, na het douchen er tot zijn schrik achter kwam dat zijn haarborstel was gestolen.

Ondanks de toernooiwinst kan er geen lachje af bij Luctor 5(endertig+)
De diefstal van de borstel van Charles (midden met piekhaar) heeft er ingehakt
Charles probeert zich groot te houden
Het slachtoffer kon hierdoor zijn vlassige haardos niet meer fatsoeneren, met een wild piekerig kapsel tot gevolg. Je kon aan de aanvoerder van het team zien dat de laffe diefstal van zijn favoriete haarverzorgingskleinood hem niet onberoerd liet. "Wie doet nu zoiets?" zei hij met een beteuterd gezicht tegen uw IWEKB-verslaggever. Ook zijn teamgenoten hadden het er maar moeilijk mee. "Dit gun je je ergste vijand niet" aldus zijn collega Raymond Notenboom. "Zijn haardos, was al niet meer wat het geweest is, en dan dit"

Pietje: "Dan moet je zondag die van Brigitte maar lenen Charles"

De vraag was nu of er nog wel een biertje in de PH-kantine gedronken kon worden nu de coupe van Charles zo in de war zat. "Ach kom" zei teammanager Jeffrey, "Als we er een stuk of wat op hebben, dan zien we d'r niks meer van" En zo kon het toch nog een gezellige avond worden. Luctor 5(endertig+) sloot ook de derde helft alsnog met winst af. Alle andere teams waren al vertrokken, maar Luctor mocht (zoals zo vaak) om half een het licht uit doen.

De andere teams druipen al af....


Maar zoals altijd werd door Luctor 5(endertig+) ook derde helft toch nog winnend afgesloten


Mocht u informatie hebben die kan leiden naar de opsporing van de haarborstel van dhr Ekkel, meldt u dit dan bij elftalleider Jeffrey Nijkamp.

Er zijn ook nog foto's gemaakt. Voor de link naar het webalbum kunt u HIERRR klikken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten