zondag 18 maart 2018

Völs te koold um te voetbal'n

Min 3 graden met wind uit het oosten, kracht zes/zeven. Er waren heel wat afgelastingen in het pupillenvoetbal vanwege deze bitterkoude omstandigheden. Dat gold niet voor de junioren van Luctor C1. Weer of geen weer, de wedstrijd tegen MVV C1 ging gewoon door.

Tot overmaat van ramp, was het team ook nog eens zwaar gehavend door blessures, (Olav en Sven) terwijl Julian weer moest afhaken vanwege verplichtingen bij B1. De jongens van coach Robbie zullen wel gedacht hebben: "Vandaag nemen we lekker een baaldag".

De hondstrouwe fans die de Siberische winden trotseerden zongen tijdens de wanvertoning na rust "Ik wil mien geld terug, ik wil mien geld terug, ik wil mien geld terug, ik wil mien geld terug!"*

Maar dat nam niemand ze kwalijk. Luctor C1 was nog wel aardig begonnen maar na tien minuten vonden ze het wel mooi geweest. MVV - dat in de najaarscompetitie nog genoegen moest nemen met een tweede plek achter Luctor - had geen kind meer aan de najaarskampioen. De cijfers 0-2 bij rust en 0-7 eindstand spraken boekdelen.
Hondstrouwe fans. De opa van Jochem zingt een protestlied.

Mocht u ondanks alles toch nog de foto's willen bekijken, dan kunt u HIERR klikken.


* Op de melodie van arara doemdiedee, de dikke dominee....
Geen opmerkingen:

Een reactie posten