zondag 13 november 2022

Uitvak Luctor A1 teleurgesteld in Rossumse ballen gehakt

Hier de teleugestelde gezichten van de harde Luctorkern. De ballen gehakt waren maar zozo.

 

Kort Nieuws - Het weer was mooi, de stemming was goed, alle lichten stonden op groen voor een mooi middagje voetbal kijken in Rossum, waar Luctor A1 zijn opwachting maakte tegen RSC A1. Voor vetrek hadden de chauffeurs van de luctorkaravaan het adres van RSC voor de zekerheid in hun TomToms ingevoerd, want Rossum.... waar lag dat ook alweer precies? [In Weerselo linksaf slaan. Red.]

Gratis koffie van deze topper
Aangekomen werden we verwelkomd door een allervriendelijkste teamleider die koffie voor uw IWEKB-verslaggever en de zaakwaarnemer van Jesper betaalde met zijn clubcreditcard. Gastvrijheid met een grote G. 

Helaas viel er vanaf dat moment niet veel meer te genieten voor de Luctorfans. De jongens van coach Huub speelden een draak van een eerste helft, resulterend in twee verdiende goals voor de gastheren. Het was aan een paar puike reddingen van Hidde te danken dat de score niet verder was opgelopen. 

Jesper met danspartner

Na wat positiewisselingen door Huub was de tweede helft een stuk beter te pruimen. Luctor bepaalde nu het spel, maar was niet in staat om het veldoverwicht in goals om te zetten. Rossum kwam er weliswaar niet meer aan te pas maar had verdedigend de zaakjes nog wel redelijk op orde. Zo bleef het 2-0, waar een gelijkspel best wel tot de mogelijkheden had behoren.

Afijn, kan gebeuren, dachten de fans, tijd voor een bal gehakt om de vieze smaak van de nederlaag weg te werken. Maar dat viel dus tegen. Pluspuntje was dat het met een echte metalen vork werd geserveerd in een ecovriendelijk papieren bakje, maar daar was alles dan ook mee gezegd. De platte ballen waren aan de flauwe kant, en misten karakter. De zaakwaarnemer van Tristan kreeg zijn bal geeneens op. Twee van de vijf sterren, meer konden de hongerige Luctorfans er niet voor geven.  Ach ja, soms zit het mee, soms zit het tegen. 


We hebben uiteraard weer een webalbum gemaakt dat u kunt bekijken wanneer u HIERRR klikt.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten