zondag 7 januari 2018

Nieuwjaarsreceptie Luctor 2018

De eerste zondag van het jaar viel laat dit jaar. De Lutorleden moesten wel 7 nachtjes slapen voordat ze 2018 echt konden inluiden op de traditionele nieuwjaarsreceptie van Luctor. Ze hadden er zin in want ruim voor aanvang was het al een drukte van belang in de kantine van Sportpark De Horst. 

Voorzitter a.i. Klaas Meijer opende de receptie met een kort maar krachtige toespraak waarin de belangrijkste zaken omtrent het reilen en zeilen van de club werden besproken. Hierbij deed hij een dringend beroep aan de aanwezigen, om actief een steentje bij te dragen aan de club, want een amateurvereniging als Luctor et Emergo, staat en valt bij de inzet van zijn vrijwilligers.

Na de preek was het tijd voor de huldiging van de jubilarissen die al 25, 40, 50 en zelfs 65 jaar!! (Herman Veldhuis) hun hart aan de mooiste voetbalclub van Almelo verpand hebben. Mooi om te zien hoe de Luctor zijn waardering toont voor zijn trouwe leden. Maar ook de andere leden werden werden natuurlijk niet vergeten, want tot 1 uur 's middags waren alle hapjes en drankjes voor rekening van penningmeester Rob de Groot. U begrijpt, de stemming zat er al weer vroeg in.

Uw IWEKB-verslaggever was ook uitgenodigd en schoot plaatjes die u HIERRR kunt gaan bekijken.

Hieronder alvast een kleine selectie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten