zondag 9 juni 2024

Luctor neemt afscheid van 3 iconen

Kort nieuws - Het zit er (bijna) op voor Maik, Chris en Mick. Vandaag hebben ze hun laatste thuiswedstrijd gespeeld in het shirt van Luctor 1. Na een spannende nacompetitiekraker tegen GVV Eilermark die uiteindelijk verdiend met 3-1 door Luctor werd gewonnen, verzekerde het drietal zich met hun ploeggenoten van een plek in de finale van de nacompetitie tegen BSC Unisson uit Boekelo. 

Het bestuur van Luctor, in de persoon van voorzitter Klaas Meijer, zette de drie voor eigen publiek op het hoofdveld in het zonnetje en bedankte de drie Luctoriconen, want dat zijn het, voor hun geweldige inzet de afgelopen jaren, een periode die vele pieken en dalen voor de Almelose volksclub kende. Chris en Maik gaan met voetbalpensioen (als selectiespeler) en Mick (die ook nog werd gehuldigd als topscorer van alle 4e Klasses van Twente) gaat een paar stapjes hogerop naar de 4e Divisie zijn geluk beproeven in het eerste van TVC'28. 

Mike, Chris en Mick gingen  niet met lege handen naar huis

Maar voor het zover is moet er door Maik, Chris en Mick nog wel eerst worden afgerekend met Unisson in de finale. Waar en wanneer deze wedstrijd zal plaatsvinden zal binnenkort worden bekendgemaakt.

Foto's van de wedstrijd en huldiging van het drietal kunt u bekijken wanneer u HIERRR klikt op de link naar het webalbum.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten