zaterdag 1 juni 2024

Derde Ministarstoernooi Luctor weer een feest voor iedereen

Kort nieuws - De derde editie van het Luctor Ministarstoernooi was er eentje om in te lijsten. Onder perfecte weersomstandigheden gaven ploegen uit Almelo en omstreken acte de présence. Het mooie van het Ministarstoernooi is dat de hummeltjes op het veld zelfs bij de grootste voetbalhater een glimlach op het gezicht doen toveren. Het enthousiasme van de spelertjes was aanstekelijk en hartverwarmend tegelijk. Zo zag je een keepertje die zojuist een doelpunt tegen hadden gekregen, vrolijk meejuichen met de tegenstander die had gescoord. Een probaat middel tegen chagrijn en neerslachtigheid.

Hoewel het toernooi draait om plezier, waren er wel degelijk heuse bekers te winnen. Na een zinderend spannende finale tegen de grote favoriet ON 1 wist Luctor 1 een gelijkspel uit het vuur te slepen (3-3)  waarna de gastheren de strafschoppen beter namen dan hun rivalen uit de Ossenkoppelerhoek. Een mooie generale voor het grote Luctor 1 dat morgen de eerste wedstrijd van de nacompetitie speelt voor promotie naar de 3e klasse. Kampioenuuhh!!


Uw IWEKB-verslaggever heeft uiteraard een fotoalbum gemaakt van het voetbalfeest dat u HIERR kunt bekijken.Geen opmerkingen:

Een reactie posten