dinsdag 7 mei 2024

STEVO A1 in mootjes gehakt door ontketend Luctor A1

Kort Nieuws - Afgelopen zaterdag werd het restant van de wedstrijd STEVO A1 - Luctor A1 afgewerkt op sportpark De Peuverweide in Geesteren. De match was enkele weken geleden gestaakt bij een 0-2 voorsprong voor Luctor nadat een speler van STEVO ongelukkig in botsing was gekomen met zijn keeper en daarbij een sleutelbeenbreuk had opgelopen. De resterende 36 minuten waren bijna niet de moeite om voor terug te komen zou je denken. Coach Chris had destijds nog aan de coach van STEVO A1 voorgesteld om het resterende deel administratief af te handelen, maar daar wilde de oefenmeester niets van weten. Had hij nou maar gewoon geluisterd naar Chris, want wat Luctor voor hen in petto had zal de STEVO-coach en zijn team nog lang heugen. Aanvankelijk leek er letterlijk nog geen vuiltje aan de lucht maar niet lang nadat de wedstrijd werd hervat gingen de hemelpoorten open. 


Spelers, staf en fans werden getrakteerd op een nat pak. Het uitvak trachtte de waterschade te beperken door strak tegen een reclamewand te schuilen maar het dacht met weemoed terug aan het eerste deel van de wedstrijd dat nog gespeeld werd op het hoofdveld.... met overdekte tribune.

Afijn, het team van Luctor voelde zich onder de barre omstandigheden als een vis in het water wat resulteerde in een doelpuntenfestijn. De 0-2 voorsprong werd in het laatste half uur uitgebouwd naar een 0-6 eindstand. Een klinkend resultaat voor de jongens van coach Chris tegen een tegenstander die hen in het verleden meer dan eens de kaas van het brood had gegeten. Die rekening werd nu dus vereffend.

De foto's van de wedstrijd kunt u HIERRR bekijken.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten