zondag 17 maart 2024

Ottenhof-/Stokkingreefeffect brengt Luctor A1 de volle winst

 


Kort Nieuws - Luctor A1 kon zaterdag voor de verandering eens beschikken over een volledig fitte selectie. Was ook wel eens fijn voor coach Chris zou je zeggen. Ware het niet, dat het nu uitgerekend de coach zelf wegens blije familieomstandigheden verstek moest laten gaan. Zijn assistenten Niels en Youri konden om onopgehelderde redenen niet invallen, maar gelukkig was de agenda van Luctor 1-coach Ruud nog leeg waardoor hij als ad-interim plaats nam op de bank, geassisteerd door Gijs. Vaak spreekt men bij trainerswissels van een Korbach-effect. 'Zou dat nu ook gebeuren?' zo vroegen de fans zich af. Antwoord: Ja. De jongens van coach Ruud speelden een hele mooie pot voetbal, vooral in de tweede helft, toen beide goals gemaakt werden. En wat voor goals. De openingstreffer kwam van de voet van Bram die een voorzet van Teun 'over de hele' perfect inschatte en met een halve omhaal de Enschedese keeper degradeerde tot figurant die alleen het nakijken had. We hebben deze goal wel op de gevoelige plaat staan maar helaas stond vlagger Niek in de weg waardoor hij de autofocus van de camera van uw verslaggever in de war schopte en we alleen Niek scherp op beeld hebben. 

Sorry Bram. 

De tweede goal van de middag was ook een beauty. Deze kwam van de voet van niemand minder dan de van zijn voetbalsabbatical teruggekeerde Chiel. Het voetbalmanusje-van-alles begon in de tweede helft als rechtsback maar schoof al snel door naar de spitspositie. Daar speelde hij alsof hij nooit anders deed. Op volle snelheid kreeg hij al sprintend een lange bal met buitenkantje voet onder controle waarop hij vervolgens met een goed geplaatste uithaal in de verre linkerhoek binnenknalde. Het maakte zoveel indruk op ad-interimcoach Ruud dat hij hem na de wedstrijd vroeg of hij zondagmiddag om 14:00 uur nog wat te doen had. Helaas voor Ruud, moest Chiel werken in De Kruidentuin in Geesteren. 

Hoe het ook zij, de twee A1-debutanten Ruud en Chiel hadden allebei hun stempel op de wedstrijd gedrukt en men kan dan ook met recht spreken van een Ottenhof-/Stokkingreefeffect. Luctor A1 speelde een dijk van een wedstrijd en won dik en dik verdiend van een pover Rigtersbleek. 

Chris mag best nog een paar weekjes verlof nemen.

We hebben uiteraard weer een bult foto's gemaakt, die u allemaal HIERRR kunt bekijken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten