zondag 17 maart 2024

Miraculeus punt voor Luctor 2 in Geesteren

Kort nieuws - In een emotionele achtbaanrit van 95 minuten heeft Luctor 2 op miraculeuze wijze een punt weggesleept uit Geesteren waar het op de Peuverweide aantrad tegen STEVO 3. Daar zag het in de eerste helft nog helemaal niet naar uit. De gastheren profiteerden optimaal van de fouten van de Luctordefensie resulterend in een 2-0 ruststand. Coach Marc had zich 45 minuten op zitten vreten op het zwarte campingstoeltje voor de dug-out en zag zich genoodzaakt om zijn team in de rust met een donderspeech weer in het gareel te krijgen.

Het gezicht van coach Marc staat op onweer

Dat lukte wonderwel. In de tweede helft speelde Luctor 2 veel beter op het hobbelige bijveld en wisten de spelers elkaar vaker in het diepste kwart van het veld te vinden. Thijmen bracht de spanning terug in de wedstrijd met een magnifiek krullend schot dat in de verre hoek de STEVO-keeper kansloos liet.

Thijmen haalt bekeken uit met binnenkant voet

BAM!!!

Dat smaakte naar meer. De aansluitingstreffer bleek geen incident want de bezoekers bleven de dienst uitmaken. Het was wachten op de gelijkmaker en die kwam in de 70e minuut van de voet van Thijs die zich handig vrij had gespeeld tussen 2 STEVO verdedigers door en vervolgens bekeken binnenschoot.

STEVO was klaar voor de sloop zo was het gevoel. Maar schijn bedriegt. Uit een spaarzame Geesterense tegenaanval maakte STEVO onverdiend 3-2 waarna in de 87e minuut de spits van STEVO na een goede actie op de achterlijn de wedstrijd in het slot gooide: 4-2. De wedstrijd was gespeeld, dacht iedereen. Maar daar dacht Steven anders over. Een minuut na de 4-2 gooide de grillige rechterspits er een van zijn roemruchte rommelacties uit waarna zijn lage schot, nog licht aangeraakt door een STEVO-verdediger de keeper het nakijken gaf: 3-4!

Steven (niet in beeld) scoort de 3-4

Er volgde een knotsgekke blessuretijd waarin Thijs de 'morele matchwinner' werd. Als een duveltje uit een doosje was hij zijn bewaker te slim af en kon hij van dichtbij zijn tweede maken, 4-4!

Thijs flikt het, voor de tweede keer werd een achterstand van 2 goals goedgemaakt

Onder een bulderend Almeloos gejuich werd STEVO een zeker lijkende overwinning voor de neus weggekaapt. Al met al was het ook wel verdiend. Al stapte coach Marc breed grijnzend, alsof hij het punt op klaarlichte dag had gestolen, van het veld af.

We hebben nog veel meer foto's gemaakt, die u allemaal HIERRR kunt bekijken.