zondag 4 februari 2024

Wedstrijd duurt net te kort voor Luctor A1 tegen Suryoye-Mediterraneo

Max scoort diep in de tweede helft de eretreffer: 1-3

Kort Nieuws: Luctor A1 beleefde gisteren een valse start in de Hoofdklasse A Voorjaar tegen Suryoye-Mediterraneo. Het was een wedstrijd met twee gezichten. In de eerste helft was de nummer 10 (op rechtsbuiten) van de Enschedeƫrs een ware plaag voor de Luctordefensie. Met 3 fraaie doelpunten was hij na 45 minuten al Man of the Match. Hij werd gespaard in de tweede helft omdat hij net was teruggekomen van een blessure. Dat maakte nogal een verschil want in de tweede helft was Luctor de dominante partij. Toch hadden de bezoekers de zaken verdedigend goed op orde en waren ze fel in de duels. De jongens van coach Chris hadden hier geen goed antwoord op. Toen Luctor Suryoye een speler met een tweede gele kaart van het veld zag vertrekken waren er zo'n 20 minuten om de wedstrijd nog te doen kantelen. Het duurde nog best lang voordat Max de eretreffer op het scorebord zette. Het ontbrak echter aan killersmentaliteit bij Luctor om Suryoye nog echt pijn te doen. Diep in de slotfase scoorde A1-debutant Sam nog wel uit een corner (helaas niet op beeld) met een kanonskogel van een kopbal waar Luuk de Jong zich niet voor zou schamen, maar het was te laat voor 'het wonder van De Horst'. Zo bleef het 2-3, al met al wel een terechte uitslag maar coach Chris zag ook dat zijn team het spelletje speelde zoals hij dat voor ogen had. Als hij er in slaagt om nog iets meer gogme in de ploeg te krijgen dan kan het nog best een leuk voorjaarsseizoen worden.

Het fotoalbum van de wedstrijd kunt u, zoals altijd, bekijken wanneer u HIERRR op de link klikt.