zondag 4 februari 2024

Luctor 2 laat zich kaas van het brood eten

Kort nieuws:  Luctor 2 zal zich in de derde helft nog wel even achter de oren gekrabd hebben bij de nabespreking van de wedstrijd Luctor 2 - STEVO 2 op Sportpark De Horst. De ploeg van coach Marc had  een flitsende openingsfase, waarin het twee topgoals maakte (Samuel en Bart), en ook nog wat dikke kansen onbenut liet. Geen vuiltje aan de lucht zou je zeggen. Maar om de een of andere reden begon de geoliede Luctormachine te sputteren na een minuut of twintig, wat STEVO de gelegenheid bood om helemaal terug in de wedstrijd te komen. Na 45 minuten stond het gewoon 2-2 en in de tweede helft scoorde het fysiek sterke STEVO, dat de corner als specialiteit heeft, nog twee goals. Luctor had te weinig finesse en 'Torinstinkt' om de Engelse voetbalstijl van de bezoekers te kunnen ontregelen. Zo werd het een nederlaag waar uiteindelijk weinig op was aan te merken.

Een hele bult niet geredigeerde foto's van de match kunt u bekijken wanneer u HIERRR klikt.