zondag 14 januari 2024

Veel goals in vriendschappelijke derbyremise

Kort nieuws: op de tweede zaterdag van het nieuwe jaar vond Chris, coach van Luctor A1, dat de winterstop wel lang genoeg had geduurd. Er mocht wel weer een keer gevoetbald worden. Coach Ken van AVC Heracles dacht er net zo over. 3 februari was pas de eerste officiƫle wedstrijd, dan was een derby halverwege januari alvast een mooie opwarmer. De twee teams maakten er een vermakelijke pot van waarin ze liefst zes goals eerlijk tussen elkaar verdeelden. De eerste helft was Luctor de bovenliggende partij maar kwam het wel op achterstand. Die werd omgedraaid naar een 2-1 voorsprong door 2 strakke penalty's van Ryan. Er waren nog diverse grote mogelijkheden voor Luctor om de score verder op te voeren maar die kansen werden knullig om zeep geholpen.

Na rust kantelde de wedstrijd snel de kant van Heracles op. Gemakzucht achterin, een euvel waar de ploeg van coach Chris voor de winterstop ook vaak mee worstelde, stelde de bezoekers in staat om twee goals binnen twee minuten van elkaar te maken en drukte zo Luctor met de neus op de feiten. Uiteindelijk was het Ryan die in de slotfase de verdiende gelijkmaker op het scorebord zette. Eindstand 3-3. Een leuke derby met veel goals en een uitslag waar iedereen vrede mee had.

We hebben nog een fotoalbumpje voor u klaar gezet van de match dat u HIERRR kunt bekijken.