zondag 28 januari 2024

Rood Zwart niet opgewassen tegen zakelijk Luctor A1

Kort Nieuws: In het laatste winterstopweekend kon er eindelijk weer gevoetbald worden na een noodgedwongen pauze vanwege onbespeelbare velden vorige week. Coach Chris had op Sportpark De Horst een oefenwedstrijd geregeld tegen Rood Zwart uit Delden. Altijd een prima tegenstander om tegen te oefenen, want doorgaans van vergelijkbaar niveau als Luctor. Ook gisteren zat er weinig tussen beide teams. Luctor begon voortvarend en wist al snel de 1-0 te maken na een flitsende aanval waaruit Tristan snoeihard kon binnenknallen. Het ging allemaal zo snel dat uw IWEKB-verslaggever en zijn camera het niet konden bijbenen.In het eerste deel van de match was Luctor de bovenliggende partij maar veel kansen wist het hieruit niet te creĆ«ren. Rood Zwart aan de andere kant had ook weinig kansen maar scoorde wel de gelijkmaker na slecht uitverdedigen van Luctor. 


Rood Zwart kon niet heel lang genieten van de gelijkmaker. Een snelle uitbraak van Luctor werd perfect afgerond door Tristan die zijn ploeg opnieuw op voorsprong zette en sowieso een hele fijne middag beleefde. De razendsnelle linksbuiten liep zijn tegenstander zo vaak aan alle kanten voorbij dat hij er tureluurs van werd. 

Tristan verschalkt de Rood Zwart-keeper: 2-1

In de tweede helft probeerde Rood Zwart het tij nog te keren en schakelde een tandje bij. Luctor  verdedigde echter stug, tot frustratie van Rood Zwart. Er werd veel gezeurd door spelers, staf en uitpubliek over van alles en nog wat, maar scheidsrechter Tering moest er niets van hebben. Terecht ook want er was weinig aan te merken op zijn arbitrage. In de slotfase liepen de jongens van coach Chris op hun tandvlees, maar ze verzaakten niet. Ze bleven geconcentreerd spelen en trokken zo de overwinning over de streep. Al met al een prima overwinning als afsluiter van de voorbereiding op het voorjaarseizoen. 

Als altijd hebben we weer een fotoalbum klaargezet dat u HIERRR kunt bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten