zondag 26 november 2023

Luctor A1 krijgt lesje effectief afronden van MVV

Kort nieuws: Het K-woord kan na een week dromen weer in de ijskast gezet worden. Luctor A1 is gisteren in het thuisduel tegen MVV afgehaakt om de titelstrijd in de hoofdklasse. Het aantal reuzenkansen die allemaal op miraculeuze wijze niet werden afgemaakt waren niet op de vingers van één hand te tellen. Toen Luctor de 1-0 maakte door Tristan had het al 4-0 moeten staan en leek er nog niets aan de hand. Pal voor rust scoorde MVV uit hun eerste kans de gelijkmaker. Na rust bleef Luctor veruit de betere ploeg, op één aspect na: kansen verzilveren. MVV scoorde hierin bijna een 10, Luctor een zware onvoldoende. Wat heb je aan een xG die dubbel zo groot is als je tegenstander maar toch met lege handen achterblijft? Niks. Eindstand 2-4.

Helaas pindakaas. Wilt u het webalbum nog bekijken, dan kunt u HIERRR klikken voor de foto's.