zondag 10 september 2023

IWEKB en Luctor A1 sparen krachten voor competitieToen deze zomer de indeling van de bekercompetitie voor de spelers van Luctor A1 op Voetbal.nl werd gezet, wekte dat de nodige verbazing. Normaal bestaat de seizoensouverture van de beker uit 3 potjes waarna het echte werk begint in de competitie. Dit jaar is het anders. Het bekertoernooi is opgepompt naar een competitie van niet minder dan 8 teams. Voor de jongens van coach Chris is de nieuwe opzet nogal wennen. Ze waren het altijd gewend om na de vakantie rustig te beginnen in de beker om dan vol gas te geven in de reguliere competitie. Want daar moet het gebeuren.

Dit jaar is het niet anders hebben we na twee wedstrijden tegen ON en Berghuizen kunnen zien. Waar de tegenstanders van Luctor A1 net deden of de beker echt iets is om je best voor te doen, wisten Chris zijn jongens wel beter. Althans, die indruk werd wel gewekt: Lekker ballen, beetje warmdraaien, dat werk. Ook coach Chris wilde een beetje aanklooien en experimenteren met zijn formatie. Omdat hij niet over een echte spits beschikt, probeerde hij het met center back Ryan als midvoor. Twee wedstrijden en 9 tegengoals (en nul voor) verder kunnen we concluderen dat hij Ryan beter achterin kan posteren dan in de voorhoede. Hij kan namelijk als geen ander een tegenstander kaltstellen, goedschiks of kwaadschiks.

Ook uw IWEKB-verslaggever doet het nog even rustig aan. Het is 30 graden buiten mensen, dan gaan we niet de hele middag achter de laptop verhalen zitten schrijven over bekerwedstrijden die als oefenpotjes worden gespeeld. Zit ook geen fan op te wachten trouwens.

We hebben nog wel een bult foto's die u HIERRR en HIERRR kunt bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten