dinsdag 30 mei 2023

Huub Knoop neemt afscheid van Luctor

Kort Nieuws: Afgelopen zaterdag kwam er een eind aan een tijdperk bij Luctor et Emergo. Coach Huub Knoop stopt er na 5 mooie tropenjaren als jeugdtrainer en kan Sportpark De Horst verlaten door de voordeur. Dat mag best bijzonder genoemd worden, want het valt niet mee om in de voetbaljungle van het hedendaagse amateurvoetbal geen vijanden te maken. Huub Knoop is het gelukt. De sympathieke teddybeer uit de wieg van Oranje Nassau begon zijn trainersavontuur bij Luctor 5 jaar geleden bij de C1 en groeide mee met zijn pupillen naar B- en A1. Vaak hebben zijn voetbalkinderen zoals Ryan, Teun en Sil hem vervloekt omdat hij zo streng kon zijn tijdens trainingen. Maar na 5 jaren door dik en dun op de Twentse jeugdvoetbalvelden is er een bijzondere band ontstaan tussen spelers en coach die, wat er ook gebeurt met de voetbalcarriëres van de spelers, altijd een speciaal plekje in hun hart zal houden.

Met een feestelijke barbecue en mooie afscheidscadeaus werd Huub door zijn vrolijk zingende en zeer dorstige team uitgezwaaid. 

Wij van IWEKB wensen Huub een fijne 'sabbatical' volgend seizoen en danken hem voor de prettige samenwerking al die jaren. Het ga je goed!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten