vrijdag 10 februari 2023

Voorspoedig herstel Scheidsrechter Dinand Post na vervelend incident met vlagger

Kort nieuws: De blessure die Dinand Post eind januari heeft opgelopen in de derby Luctor 35+1 - AVC Heracles 35+1 lijkt mee te vallen. In de derby liep de Luctorarbiter een vervelende kwetsuur op na een meningsverschil met de assistent-scheidsrechter van AVC Heracles over een vermeende buitenspelsituatie van de thuisclub. Post besloot een vlagsignaal voor buitenspel van zijn Heraclesassistent te negeren waarna Luctor de 2-2 gelijkmaker scoorde. De assistent-scheidsrechter van AVC Heracles ontstak vervolgens in woede waarop hij zijn grensrechtersvlag achterliet in het rectum van leidsman Post. 

Het incident met de vlag is in de regionale media niet opgemerkt gebleven. (Foto TC Tubantia)

Gelukkig was Luctormanusje-van-alles Sandor Nijkamp snel ter plekke om hulp te bieden. Het Luctorbestuurslid had net die week een EHBO-opfriscursus gehad en wist zodoende dat het zaak was om het voetbalattribuut zo snel mogelijk te verwijderen uit het achterwerk van de ongelukkige scheidsrechter Post. Met een korte ferme ruk trok hij de vlag uit het rectum van Post en gaf het vervolgens aan elftalleider Jeffrey Nijkamp. "Spoel hem even af, dan kan hij daarna wel weer in de kast. Toch zonde om weg te gooien." 

'Ik geef je nog wel even een darmspoeling met de bidon, Dinand. Baat het niet, schaadt het niet.'

Als nabehandeling kreeg de scheids van Sandor nog een verfrissende darmspoeling met de bidon om er zeker van te zijn dat er geen stukjes schuim of plastic van het handvat waren achtergebleven in de endeldarm. 

Afijn, we zijn nu een paar weken verder en kunnen tot onze opluchting meedelen dat scheidsrechter Post zo goed als hersteld is van zijn fysieke ongemak. Zijn 50jarig verjaardagsfeest kan daarom gelukkig gewoon doorgang vinden.

Wij van IWEKB wensen hem dan ook een fijne 50e verjaardag en nog jarenlang plezier als scheidsrechter in de kelderklasse.

Naschrift: Sandor Nijkamp heeft uw IWEKB-verslaggever gevraagd om even door te geven dat de hierbovengenoemde bidon ook nog even moet worden afgespoeld. Dat was hij vorige week voor aanvang van de wedstrijd Saasveldia 35+1 - Luctor 35+1 nog glad vergeten. Zodoende.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten