zondag 18 september 2022

Raad van 11 Quick'20 niet opgewassen tegen Luctor A1

"Wordt weer 0-10 vandaag." De spelers waren in een vrolijke stemming bij de bespreking door coach Huub. Die stemming was wel te begrijpen want na twee probleemloze overwinningen tegen Zenderen Vooruit (1-4) en het tweede A-team van ON (10-0!), moesten ze het vandaag opnemen tegen Quick'20 A5. U leest het goed, A5. Wat de hoge heren in Zeist bezield heeft om Luctor A1 in de Tweede Klasse van de bekercompetitie in te delen is nog steeds in nevelen gehuld, maar dat ze in deze Kelderklasse net zo thuishoren als Hennie Boddeman in het Kartuizer Klooster werd gisteren andermaal duidelijk.

Schot van Chiel gaat naast via de paal

Bij de warming-up al kreeg je al de indruk dat er niet een elftal maar een Raad van 11 aan de aftrap zou komen. Humor kon ze niet worden ontzegd met hun gepersonaliseerde inloopshirts met namen als Supersub, Rooie en Dikke. De wedstrijd verliep dan ook naar verwachting. De Oldenzaalse levensgenieters werden op alle fronten overklast door de bezoekers. Dat wil zeggen, niet op alle fronten, want op het cijfer koelbloedigheid voor de goal scoorden de jongens van coach Huub een dikke onvoldoende. Luctor kreeg wel drie dozijn uitgespeelde kansen waarvan er slechts 7 (waaronder één strafschop) werden omgezet in een doelpunt. Het verprutsen van kansen nam zulke groteske vormen aan dat het pijn deed aan de ogen. 

Maar goed, 7 goals waren meer dan genoeg voor een comfortabele overwinning, waarmee de eerste plek op de ranglijst werd verstevigd. Volgende week komt SV Almelo A1 (net als Luctor nog zonder puntverlies) op bezoek. De eerste tegenstander van Luctor A1 waarvoor het misschien wel d'ran met de lippe moet, zoals broeder Hennie Boddeman nogal eens pleegt te zeggen.

Schitterende (poging tot een) kopbal door Tijn

Schuilen in de dug-out tijdens een hoosbui

Ryan maait over de bal

Thijmen knalt de penalty binnen


Hidde is dolgelukkig met de goal van Thijmen


Auw!

De Oldenzaalse raad van 11 kan zijn geluk niet op. Panzerjäger viert de Anschlusstreffer (7-1) mee.


Zoals altijd kunt alle foto's van de wedstrijd in een webalbum bekijken wanneer u HIERRR klikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten