zondag 28 augustus 2022

Prima seizoensouverture voor nieuw Luctor A1

Hallo fans, hier zijn we weer voor een nieuw seizoen met voetbalverslagen en ander nieuws van de gezelligste voetbalclub van Almelo en omstreken. Ook dit jaar zal er weer één team met extra aandacht gevolgd gaan worden, te weten Luctor A1. De keuze viel op deze ploeg omdat uw IWEKB verslaggever door de staf van A1 (Coach Huub en teammanager Patrick) werd gevraagd om de functie van perschef in te vullen van dit team. Deze rol is dan goed te combineren met het schrijven van wedstrijdverslagen.In de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen was te zien dat er nog wel wat werk te verrichten is voor coach Huub. Zijn ploeg hanteerde in het eerste deel van de wedstrijd veelvuldig de lange bal. Een tactiek die de A1 van vorig seizoen ook bij voorkeur hanteerde. Omdat deze speelwijze telkens weer nergens op uit liep greep coach Huub in tijdens de rust, mede aangespoord door zijn assistenten op de bank.

Geen lange ballen meer en de buitenspelers moesten naar binnen knijpen als de tegenstander wilde opbouwen. Het spel moest kort gehouden worden met verzorgd voetbal. De aanpassing van het speelplan pakte goed uit. De Zweef kwam nauwlijks nog aan voetballen toe en Luctor kon de voorsprong van 1-0 uit de eerste helft (Prachtige boogbal van Chiel) verdubbelen naar 2-0 (Intikker Tijn). 

De Zweefkeeper wordt verrast door een schitterend boogbal van Chiel: 1-0

Tijn verdubbelt de voorsprong


De 2-0 overwinning was verdiend, al was het allemaal nog niet om over naar huis te schrijven wat het keurkorps van de Luctorjeugd op de gloednieuwe kunstgrasmat liet zien. Een uitzondering moet gemaakt worden voor Sil die als aanjager en stofzuiger met een voorbeeldig arbeidsethos alles wat naar een De Zweefaanval rook de kop indrukte. Met hem in de ploeg speel je met 13 man, niet normaal waar hij overal tussen zit.

Sil zat overal tussen


Hopelijk gaan zijn ploeggenoten hier inspiratie uit putten en kunnen we een mooi seizoen tegemoet gaan zien.

We hebben nog meer foto's die u kunt bekijken als u HIERRR klikt
Geen opmerkingen:

Een reactie posten