zaterdag 18 juni 2022

Eerste Ministartoernooi Luctor et Emergo groot succes

DOELPUNT!!!

Wie wil weten wat de toekomst van het Nederlandse voetbal gaat brengen, had vandaag op De Horst kunnen zien dat dat wel snor zit. Onder tropische omstandigheden werd hier vandaag de eerste editie van het Luctor et Emergo Ministartoernooi gehouden. De finefleur van Almelo en omstreken vertoonde er zijn voetbalkunsten en speelde om een heuze beker. Alles was perfect georganiseerd door Joop, Bas, Edwin en vele andere collega's waardoor het talrijk toegestroomde publiek kon genieten van een waar voetbalfeest. 

De spontaniteit en het enthousiasme van de voetballertjes deed de harten van de toeschouwers smelten. Na afloop kreeg iedereen een mooie medaille die werd uitgereikt door niemand minder dan Mark Looms, een naam die weliswaar geen belletje bij de spelertjes deed rinkelen maar toen spreekstalmeester Edwin van Delden vertelde dat Mark Looms een heuse profvoetballer bij Heracles was geweest, keken ze allemaal vol ontzag naar de kilometervreter van weleer.  

Gewapend met panamahoed schoot uw IWEKB-verslaggever zijn SD-kaart vol. Hieronder vindt u alvast een kleine selectie, de rest van de foto's kunt u allemaal HIERRR bekijken.

Het publiek genoot met volle teugen

Er werd veel geknuffeld

Tussen de bedrijven door was er tijd voor zandbak...

...en hindernisbaan


Maar daarna weer volle bak

High five!De eerste prijsDeze jongen gaat lekker slapen vanavond

Alles was perfect georganiseerd. Aan alles was gedacht, ook strikgeitebreiers.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten