zondag 17 april 2022

Vroomshoopse Boys uit komt te vroeg voor Luctor B1"Gaat verder alles goed met hun?" 
Zo luidde het appje van vlagger Koen nadat hij via Voetbal.nl op de hoogte werd gesteld van het vervroegen van de wedstrijd Vroomshoopse Boys B1 - Luctor B1. Aftrap 10:00 uur 's ochtends. Nou en? zult u wellicht denken, maar wanneer er in het afgelegen Vroomshoop om 10 uur afgetrapt moet worden, dan betekent dat, dat er om 8:30 uur verzameld moet worden op De Horst. En dat viel niet goed bij sommige stafleden (vlagger en teammanager) van de bezoekers. De perschef probeerde de stemming nog wat op te vrolijken met een olijk: "Lekker colaatje drinken op vrijdag". Coach Huub haakte er op in met een kort maar krachtig "idd". Maar daar moest de teammanager niets van hebben. "kan toch ook niet.. 10.00 uur voetballen..." 
Er werd nog geopperd om te protesteren tegen dit onmenselijk vroege tijdstip, maar de KNVB was onverbiddelijk. En zo zagen we de teammanager op zaterdagochtend om 8.20 uur met een gezicht als een oorwurm voorrijden bij huize IWEKB-verslaggever om de perschef op te pikken. Aangekomen op de parkeerplaats troffen de mannen een desolate aanblik. Een paar witte busjes, dat was het. Het leek wel nieuwjaarsochtend. 

Uitgestorven aanblik


Maar dat was nog niet alles, alsof het nog niet genoeg was bleek de deur van de Luctorkantine gewoon kats op slot te zitten.... Navraag leerde dat de vrouwen van de zaakwaarnemers van Hein en Noah bardienst hadden, maar hen werd te kennen gegeven dat ze lekker uit konden slapen omdat de eerste wedstrijd op de Horst pas om 10:45 zou worden afgetrapt.

Nums in de kantine

De uitspelende Luctorteams die een vroege wedstrijd hadden werden aan hun lot overgelaten. Geen teambespreking, geen bakkie koffie voor het legioen, geen plasje voor het vertrek, niks. Heel jammer dit allemaal, maar het was niet anders. Hoe anders was de aanblik toen de Luctorkaravaan na een klein halfuurtje rijden Sportpark kwamen oprijden. Een lekker gevulde parkeerplaats en drukte van belang op de sportvelden. Wat wel direct opviel was dat de spelertjes die op dat moment hun kunsten vertoonden aan hun fans waarschijnlijk hun veterstrikdiploma nog niet hadden behaald. Zo vroeg was het dus. 

Veters strikken kunnen ze nog niet maar voetballen ging ze goed af

Afijn, het vroege uur was spelers en staf niet in de kouwe kleren gaan zitten. Het eerste kwart van de wedstrijd ging het nog wel gelijk op, Luctor had zelfs de overhand, maar na een knullig weggegeven doelpunt en een mooie aanval van de Boys uit Vroomshoop stond het wel gewoon (geflatteerd) 2-0 bij rust. In de tweede helft was Luctor niet bij machte om het tij te keren, al helemaal niet nadat Vroomshoop de 3-0 maakte. De fut was er uit waarna de gastheren de wedstrijd vakkundig uitspeelden en ook nog 4-0 maakten.

Na het laatste fluitsignaal likten de aangeslagen bezoekers hun wonden om na een lekkere douchebeurt te genieten van een smakelijke brunch.

De linkerhand van Ryan met de afdrukken van een stuk of zes Vroomshoopse noppen

Verspölt

Met de brunch was niks mis


De rest van de foto's kunt HIERRR allemaal bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten