maandag 18 april 2022

Luctor verslaat Losser met hakken over de sloot

Kort nieuws -
Op een heerlijk zonnige Tweede Paasdag speelde Luctor 1 vandaag voor de allerlaatste keer tegen Losser. Vanaf volgend seizoen houdt de club op te bestaan en gaat het samen met plaatsgenoot AJC'96 de nieuwe zaterdagclub SV Losser vormen.

Luctor zette het afscheid van de Oosttwenstse club luister bij door ze op een 2-1 nederlaag te trakteren. Daar zag het lange tijd niet naar uit. Luctor kwam vroeg in de eerste helft na een mooie aanval op voorsprong door Mick Schorn met een Bep Bakhuisdoelpunt. In de 56e minuut kopte Losser de gelijkmaker binnen via Job Gevers.

Daarna leek de match lange tijd op een remise uit te draaien maar in de slotfase stroopten de gastheren nog een keer de mouwen op. Dit resulteerde in blessuretijd in een goal door Maik Poelakker die wel wat weg had van de winnende goal van Wim Kieft voor oranje tegen Ierland op het EK'88. Lelijk, maar die tellen ook. Hieronder hebben we hiervan zelfs bewegend beeld omdat uw IWEKB-verslaggever op zijn vrije dag toevallig de wedstrijd aan het volgen was en bij de corner dacht: "Kon weleens een goal worden". Dat had hij goed gezien.